De laatste loodjes

lamaravilla - de laatste loodjes
12 feb

De laatste loodjes

Bijna klaar met schilderen, bijna klaar met inrichten en bijna klaar voor de gasten. De kamers zijn opgefrist en klaar voor een nieuw seizoen. Beneden is alles al klaar en kunnen de gasten komen, boven nog een paar kleine klusjes en dan zijn daar ook de kamers af. En eerlijk gezegd vind ik dat wel een beetje jammer, want het was ontzettend leuk om te doen. Als je kamer na kamer zo ziet opknappen en het wordt tot wat je in gedachten had dan is dat echt helemaal super! De bedden mooi opmaken, schilderijtje hier, vaasje daar, ik ga het missen.

Maar nu kan ik me storten op het uitproberen van de lekkerste ontbijtgerechtjes! Het proefkonijn zit al klaar en verheugd zich enorm! Pannekoekjes, scones en toast met homemade lemon curd, gezonde smoothies en havermout met gebakken appel en kokos. Alles moet natuurlijk eerst worden voorgeproefd.

En dan zijn er nog de plannen voor de groepsuitjes, het gezellig maken van het ‘jeu de boules zitje’ , de barbeque/buitenkeuken aankleden, postbus en Spaans telefoonnummer regelen, bedenken hoe we de ontbijttalfels gaan opdekken, niet vergeten peper en zout stelletjes te kopen en zo nog wat dingen.

Kortom, wij hebben er zin in en zijn er klaar voor! Dus ben je klaar voor een ‘break’ twijfel en zoek niet langer. Kom naar La Maravilla en geniet!

Scroll Up