• lamaravilla

La Maravilla is een mooie villa op een prachtige locatie.

De villa bestaat uit twee woonlagen. Elke woonlaag bestaat uit een woonkamer, een keuken, vier slaapkamers en twee badkamers. In totaal dus 8 slaapkamers en 4 badkamers.

Het benedenhuis is eventueel ook te huur als geheel. Zie kamers voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid.

Het is goed toeven op de comfortabele veranda van La Maravilla en als je dan opkijkt en je ziet het uitzicht op de baai en rots van Calpe…..tja, dan wordt je soms even stil.
Ook bij het zwembad is het goed toeven en geniet je van de rust en het uitzicht.

De ligging maakt van La Maravilla een prima uitvalsbasis voor allerlei activiteiten. Maar een dagje ‘thuisblijven’ met een goed boek is ook heerlijk.

In La Maravilla is geen restaurant aanwezig maar er kan op verzoek een maaltijd worden geserveerd.

OVER ONS

Wij zijn Dick en Dirkje.
Dick heeft dertig jaar een baggerbedrijf gehad en werkt momenteel nog als (bagger)adviseur over de gehele wereld. Dirkje heeft van alles gedaan, maar haar passie is fotograferen.

We houden van reizen en zijn al op veel mooie plekken in de wereld geweest. Vanwege het geweldige klimaat en de prachige omgeving zijn we neergestreken aan de Costa Blanca.

Beiden vinden we het fantastisch om gasten te ontvangen en mensen een fijne tijd te bezorgen. Daarom kozen we al snel voor het runnen van een Bed & Breakfast. Dit is ook goed te combineren met onze andere bezigheden.

Rest ons nog te zeggen dat wij jullie graag verwelkomen in La Maravilla.

Dick en Dirkje

Services & Faciliteiten

Overdekte barbecue area

Buitenzwembad en buitendouche

Gratis wifi

Televisie/lounge

Gratis parkeren

Fiets/scooterverhuur

Scroll Up